Jury Dancing on Ice onder vuur

Dancing on Ice-kandidate Pascale Jambers uitte zondagavond in de live-uitzending van de ijsdansshow hevige kritiek op de jury. Zo is juryvoorzitter Joan Haanappel volgens de Vlaamse presentatrice te kritisch en te partijdig. “Iedereen staat wankel op de schaats en alleen ik krijg het te horen“, zei Pascale tegen Martijn Krabbé, de presentator van het programma.

Pascale stond gisterenavond aan het eind van de uitzending nog steeds achter haar uitspraken. “Ik ben niet de enige die er zo over denkt, maar ben misschien wel de enige die dat heeft durven zeggen. Iedereen liep er wel een beetje mee en ze zeiden achter de coulisse: ‘Goed dat je het hebt gezegd, goed gedaan’. Iemand moet het woord nemen natuurlijk“, aldus Pascale Jambers.

Pascales partner Paul Jambers gaf aan ’trots’ te zijn op zijn echtgenote. Paul Jambers: “Ik ben heel trots op haar dat ze haar gedachte heeft durven zeggen. Daar ben ik absoluut trots over. Zij heeft het woord genomen voor de kandidaten. De jury is op haar plaats gezet.Pascalle heeft het programma gered, de jury heeft het programma helaas doen mislukken. De waarheid moet gezegd worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen