Finale Junior Songfestival live op Nederland 3

De finale van het AVRO Junior Songfestival is op zaterdag 30 september aanstaande live te zien bij de AVRO op Nederland 3. De strijd tussen de finalisten barst op die dag om 19.00 uur los vanuit Studio 24 in Hilversum. De zeven finalisten gaan uitmaken wie Nederland mag vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Boekarest (Roemenië) op 2 december. De vakjury bestaande uit Simone Kleinsma, Gerard Ekdom en Sita bepaalt samen met de kinderjury en het Nederlands publiek wie de finale wint. De presentatie van de liveshow is in handen van Sipke Jan Bousema.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen