Bridget Maasland: ‘Reacties na overstap Talpa overdreven’

Bridget Maasland noemt de reacties op haar overstap van BNN naar Talpa vorig jaar ‘erg overdreven’. “Veel mensen waren ervan overtuigd dat ik naar Talpa overstapte om mijn zakken even lekker snel te vullen“, vertelt de Talpa-presentatrice in TV Weekeinde. “Ik spreek niet tegen dat ik voor een zak geld ben overgestapt, maar ik vond de reacties heel erg overdreven. Alsof ik mijn ziel verkocht en voortaan voor John de Mol in het gelid zou springen en vragen hoe ik iets aan moet pakken.

In het programma Hoe word ik een Gooische vrouw?, dat iedere donderdagavond te zien is bij Talpa, onderzoekt Bridget of ze zich zou kunnen vestigen in het Gooi. “Wat ik tot nu toe heb ondervonden, staat niet eens zo ver van me af als levensstijl, maar toch blijf ik liever in de Amsterdamse Rivierenbuurt“, aldus Bridget. “Ik heb dan wel geen gigatuin, maar wel een lekker dakterras. Mijn hond Tips vindt dat wat minder. Die was helemaal blij in het Gooi met al die grote tuinen. Maar de levenswijze past zeker niet bij mij. Je weet namelijk absoluut niet wat er echt is en wat niet.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen