Jorinde Moll met Johnny Knoxville op stap in Amsterdam

Johnny Knoxville komt binnenkort ter promotie van de nieuwe Jackass-film naar Nederland en neemt speciaal voor Veronica een programma met Jorinde Moll op. Komende dinsdag (3 oktober) staat de zender vanaf 20.30 uur helemaal in het teken van Knoxville. De avond begint met Jackass: The Movie, waarin Johnny Knoxville met een groep vrienden de meest bizarre en ranzige stunts uithaalt. Samen met zijn team deinst Johnny nergens voor terug.

Aansluitend gaat Jorinde met de heren van Jackass op pad in Amsterdam. In het programma Jackass In Holland neemt Jorinde Moll hem mee op sleeptouw in Amsterdam. Op 3 oktober gaat tevens een nieuw seizoen van Tattoos and piercings van start op Veronica. De avond wordt afgesloten met het programma Niet Te Geloven Zo Pijnlijk! waarin amateurs extreme situaties en de meest bizarre gebeurtenissen op camera vastleggen. (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen