Jörgen Raymann speelt Lotto Weekend Miljonairs

Jörgen Raymann, Koert-Jan de Bruijn en Sabine Koning spelen op zaterdag 30 september om 21.30 uur Lotto Weekend Miljonairs bij RTL 4. Op die datum wordt voor het eerst de zogenoemde Superzaterdag gehouden, waarin bekende Nederlanders het Lotto-spel spelen voor het goede doel. Jörgen Raymann neemt als eerste plaats in de arena om zich te onderwerpen aan het vragenvuur van presentator Robert ten Brink.

Raymann speelt voor de Hersenstichting Nederland. Soapacteurs Koert-Jan de Bruijn en Sabine Koning wagen in dezelfde uitzending als koppel een poging het felbegeerde miljoen binnen te halen. Zij spelen voor het KWF Kankerbestrijding.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen