John de Mol biedt Gerard Joling mobiele slaapkamer aan

John de Mol heeft Gerard Joling een mobiele slaapplek aangeboden, waar hij tijdens de opnames van Joling en Gordon over de vloer kan overnachten. Dat meldt De Telegraaf. Gerard vindt het moeilijk om in het bed van een ander te slapen en daarom was De Mol bereid om Gerards slaapkamer in een container na te maken. “Zo zou ik altijd in mijn eigen bed, op mijn eigen kussen en onder mijn eigen deken kunnen slapen“, vertelt Gerard in de krant.

De zanger heeft het aanbod van zijn baas echter afgeslagen. “Ik vind het erg lief van John, maar het zou natuurlijk te gek voor woorden zijn als ik ‘ja’ had gezegd.” Ondanks dat Gerard en Gordon weer samen gaan werken, ligt hun ruzie nog vers in het geheugen. Gerard: “Ik heb niet vanwege Gordon ‘ja’ gezegd. Het zijn meer John en de crew van Over de Vloer die mij hebben doen zwichten. Zij lijden de meeste schade als het programma niet doorgaat.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen