BNN mogelijk met nieuwe reeks ‘Over mijn lijk’

Geplaatst op di 12 sep 2006 om 17:18BNN denkt op dit moment na over een nieuwe serie van het gewaardeerde programma Over mijn lijk. Dat meldt een woordvoerder van de omroep. In 2005 keek presentator Patrick Lodiers van BNN in Over Mijn Lijk mee in het leven van vijf ongeneeslijk zieke jongeren: Wiebe (20), Elmar (34), Karin (29), Fedde (27) en Geja (21). Jongeren die een enorme levenslust uitstraalden, ondanks dat zij niet lang meer te leven hadden.

We hebben lang nagedacht of er een nieuwe serie van het programma moest komen“, aldus Patrick Lodiers. “Ik praat uitdrukkelijk niet over een tweede serie, maar over een nieuwe serie. Het vorige seizoen was uniek door de unieke mensen. We gaan nu kijken of we weer zulke krachtige personen kunnen vinden. Maar dan moet het wel anders zijn, bijvoorbeeld met een moslim, of een jonge vader of moeder. Of we het daadwerkelijk gaan doen, hangt dus af of we de juiste mensen kunnen vinden. Mocht de nieuwe serie er komen dan zal alles anders zijn behalve de vorm (van het programma) en de titel.(Foto: Nick van Ormondt)


11 Reacties op “BNN mogelijk met nieuwe reeks ‘Over mijn lijk’”


 1. Joost

  Mooi, integer gemaakt programma. Ik denk dat een tweede serie een beetje overbodig is. BNN heeft met dit programma een punt gemaakt. Als de tweede serie ook een succes is, komt er dan ook een derde serie? Ik vind het een beetje commercieel bedacht.

 2. Tom klik hier voor meer media!!

  Bnn heeft eigenlijk wel heel veel goede progamma’s gebracht ik vind bnn eigenlijk ook een van de meest vernieuwende progamma’s hebben!!!

 3. Maurits

  Ik snap wel beetje waarom.
  Het was het best gewardeerde programma van de publieke omroep.
  Een goeie move voor bnn dus, het was echt een geweldig mooi programma, en het is denk ik ook niet helemaal uit commerciele redenen maar als het gigantisch was afgekraakt dan was het nooit gekomen.. dus beetje wel

 4. Jorzz

  Offtopic;

  RTLFM stopt met uitzenden vanaf 1 Oktober :(

 5. Anti RTL

  JIPPIE!!!!!!!!!!!!!

 6. De RTLfundementalist

  De eerste slag is geslagen mensen! De rest volgt vast nog wel

 7. Joost

  @ Anti RTL. Dit bedoelt Niveau Nul nou met offtopic gedrag. Scheer je weg!

  @ Jorzz. YES!!!!!!

 8. DEN V

  Ik heb het prorgamma nooit gezien, het lijkt me eigenlijk wel een mooi programma. Van mij mogen ze wel een seizoen extra maken, ik kijk wel.

 9. Ik

  Ik heb de eerste serie gevolgd,,en het was zo uniek, dat ik niet weet of een tweede serie wel goed valt.
  Het was zo intiem om bij de laatste maanden van iemands leven te zijn dat ik niet weet of het wel slim is om een nieuwe serie te maken,
  KAn niet goed uitleggen waarom,,,

 10. Hans

  Het was inderdaad een unieke serie.
  Als ze nu deelnemers gaan zoeken in andere categorieën denk ik ook dat het een beetje commercieel wordt.
  Er zou trouwens niks mee zijn om deze serie te herhalen of de nabestaanden eens te volgen , met de vraag hoe zij alles beleeefd hebben en of er veel reacties bij de nabestaanden binnen gekomen zijn.

 11. japies

  dit programma verdient de televizierring…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.