Kijkcijfer voorspellen: Interview Natascha Kampusch (U)

SBS 6 zendt vanavond het interview uit met de veel besproken Natascha Kampusch uit Oostenrijk.

Interview Natascha Kampusch (SBS6, 18.30 tot 19.00 uur) – SBS 6 zendt vanavond het interview met Natascha Kampusch uit (zie eerder). De 18-jarige Kampusch wist vorige maand na acht jaar te ontsnappen aan de man die haar als jong meisje had ontvoerd. Woensdag kwam Kampusch op de Oostenrijkse televisie met haar verhaal naar buiten. Ook vertelt ze in twee boulevard-bladen over haar langdurige gevangenschap. Natascha vertelt in het Oostenrijkse tijdschrift News dat ze al die jaren alleen dacht aan ontsnappen. Kampusch voelde zich naar eigen zeggen “als een kip in een legbatterij“.

Ze zat jarenlang opgesloten in de kelder van het huis van haar 44-jarige ontvoerder. Ze wist te ontkomen toen de man even niet oplette. “Ik vroeg me telkens weer af waarom dit mij moest overkomen, van alle miljoenen mensen, uitgerekend mij“, zegt Kampusch in het interview. “Ik dacht steeds: ik ben toch zeker niet op de wereld gekomen om mezelf te laten opsluiten en mijn leven totaal te laten verwoesten. Ik ben wanhopig over dat onrecht.”

Over haar ontvoerder stelt ze: “Hij leed heel sterk aan paranoia en was chronisch wantrouwend.” Ze wil in het interview maar weinig over hem zeggen “omdat hij zich niet meer kan verdedigen. Ik vind het, vooral vanwege zijn moeder, niet netjes om kwaad te spreken over een dode.”

Hoeveel kijkers gaat het interview met Natascha Kampusch volgens jou scoren?

Uitslag Interview Natascha Kampusch
Naomi – 1.000.000
Tony – 950.000

John T. – 798.000 – zat met 26.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Het interview met Natascha werd door 772.000 kijkers bekeken.

Jorzz – 744.000
Bart – 724.000

Met dank aan Wessel

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen