Zaak De Kruijf tegen Omroep Max uitgesteld

De rechtszaak van de moeder van musicalster Joke de Kruijf tegen Omroep Max is uitgesteld. De zaak zou afgelopen week voor de rechter komen, maar directeur Jan Slagter van Omroep Max zegt meer tijd nodig te hebben om de zaak voor te bereiden. Dat meldt De Telegraaf. Ook wil hij tijd gebruiken om alsnog tot een oplossing te komen met Truus de Kruijf, de moeder van Joke.

Truus voelt zich bedrogen door Omroep Max. Tijdens opnamen voor het programma Appeltje Voor De Dorst (foto) werd haar beloofd dat ze nog recht had op achterstallig pensioengeld dat haar overleden man had opgebouwd. Ze kon het niet geloven, maar medewerkers van het programma vertrouwden haar toe dat het enkele malen was gecheckt en dat alles klopte. Ze kon tienduizenden euros tegemoet zien en plannen voor een nooit gemaakte vakantie werden al snel gemaakt.

Achteraf werd de belofte door de programmamakers ingetrokken. Alles berustte op een misverstand. De moeder van de musicalster had recht op helemaal niets. Volgens Omroep MAX zit verzekeraar Achmea achter het toegezegde bedrag. Bij het verzekeringsconcern is slordig omgesprongen met de persoonlijke gegevens van mevrouw De Kruijf. Slagter heeft inmiddels contact gehad met mevrouw De Kruijf, maar die wil alleen met hem spreken als haar advocaat er bij is. “Ik vind dat moeder De Kruijf zich te veel laat leiden door haar advocaat“, aldus Slagter. “Maar dat telefoontje wacht ik dan graag af. Ik wil graag met haar spreken.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen