Kijkcijfer voorspellen: Deal or no Deal (Uitslag)

Deal or no Deal beleefde zondag een succesvolle première bij Talpa. Vanaf vanavond is de quizshow dagelijks te zien in de vooravond van de zender.

Postcode Loterij: Deal or no Deal (Talpa, 20.00 tot 20.30 uur) – Deal or no Deal met Beau van Erven Dorens is vanaf vanavond dagelijks te zien bij Talpa. Zondag werd de eerste aflevering van het spelprogramma door 992.000 kijkers bekeken, maar vanaf vanavond krijg het programma het wat moeilijker. Presentator Beau moet het om acht uur ’s avonds namelijk opnemen tegen het Journaal op Nederland 1 en nieuwe afleveringen van de populaire soap Goede tijden, slechte tijden op RTL 4.

Ik heb echt mijn best gedaan om het spel niet te gaan doen“, aldus Beau recentelijk op Radio 538. “Iedere dag om acht uur. Dan sta ik weer tegenover het Journaal en Goede tijden, slechte tijden. En daar heb ik weliswaar nog wel een appeltje mee te schillen, maar met NSE zijn we daar toch behoorlijk afgeslacht. Dus ik dacht: ‘Moet ik nou wel een spel gaan doen?’ Ik heb er erg lang over nagedacht.”

Om zijn beslissing te maken, heeft de presentator zich goed in het programma verdiept. “Ik heb versies van over de hele wereld gezien en allemaal mensen gesproken. Toen ben ik een paar tests gaan doen en dat was echt ongelooflijk leuk.” In het najaar zal Beau ook te zien zijn in de nieuwe komedieserie Man & Paard over de mislukte tv-presentator Beau van Erven Dorens. De serie heeft echter niets te maken met het mislukte NSE, dat door Beau gepresenteerd werd. “Dit speelt al een hele tijd. Ik was al bezig met een paar kakkervriendjes van vroeger om een komedie te schrijven. Op een gegeven moment dacht ik om zo een geflipte BN’er erin te zetten. Uiteindelijk kwamen we op een komedie terecht die al af was voordat NSE begon. Althans, we moesten dat ding nog helemaal gaan verkopen. Dat was wel een probleem bij Talpa en het duurde ook heel lang.

Hoeveel kijkers gaat Deal or no Deal volgens jou scoren?

Uitslag Deal or no deal

Joost – 289.000
Martijnjdd – 281.000

ONMClub.net – 280.000 – zat met 1.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Deal or no Deal werd door 281.000 kijkers bekeken.

Coolz – 265.000
Waazaa – 258.000

Met dank aan Wessel

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen