Talpa-talkshow vanuit Amsterdamse bioscoop

De nieuwe talkshow Het land van Maas en Geel, vanaf 2 oktober dagelijks te zien bij Talpa, komt rechtstreeks uit de Amsterdamse bioscoop Het Ketelhuis. Dat meldt het ANP. De talkshow zal iedere maandag tot en met donderdag vanuit deze bioscoop worden uitgezonden. “Op vrijdag en zaterdag is de zaal gewoon een filmzaal“, aldus Alex de Ronde, directeur van het filmhuis.

De nieuwe late-night talkshow wordt uitgezonden om 23.30 uur. “We hebben voor Het Ketelhuis gekozen, omdat het de juiste sfeer heeft voor een late night-show“, zegt een woordvoerder van Talpa. “Het is intiem, gezellig en informeel. Bovendien bruist het daar aan activiteiten op cultuurgebied.Bridget Maasland en Cees Geel presenteren de nieuwe talkshow voor Talpa. (Foto: Ron Tetteroo)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen