306.000 kijkers voor Woef! Hoe word ik een beroemde hond?


De kijkcijfers van dinsdag 29 augustus 2006 (SKO)

Woef! Hoe word ik een beroemde hond? (Talpa, 20:30) – De eerste aflevering van het nieuwe Talpa-programma Woef! Hoe word ik een beroemde hond? werd gisteren door 306.000 kijkers (madl: 4.7%) bekeken. In dit programma krijgen zes bekende Nederlanders en hun viervoeters onder de begeleiding van hondenliefhebster Bridget Maasland een training. Aan het einde van de acht weken wordt bekend wie het beste baasje is, en wie de braafste hond heeft. Kim-Lian van der Mey is n van de deelnemers.

Ik ben eigenlijk nooit zo happig op programma’s als Bobo’s in de Bush met bekende Nederlanders in de hoofdrol“, aldus Van der Mey in het AD. “Maar de honden moesten sowieso nog in training en we steunen een goede doel. Dus heb ik ja gezegd. Maar natuurlijk zet je jezelf n je honden wel in de kijker. Straks doen ze op straat toch nog iets fout en zegt iedereen: Nou, had je niet beter op kunnen letten.” Woef! Hoe word ik een beroemde hond? was te zien na het nieuwe quizprogramma Deal or no deal, waarvan de derde aflevering gisteren door 265.000 kijkers (madl: 4.4%) bekeken.

Spraakmakende zaken (IKON, Ned1, 21:55) – De IKON sloot gisteren een nieuw seizoen van Spraakmakende zaken af, waarin Paul Rosenmller spreekt met gasten over onderwerpen uit het nieuws zoals groepsverkrachtingen, de Schipholbrand en de positie van de vrouw binnen de SGP. De aflevering waarin OM-baas Harm Brouwer uitspraken deed over kinderporno op de computer van aanklager Tonino, werd zelfs nationaal nieuws. Eindredacteur Christof van Basten Batenburg kijkt tevreden terug op het seizoen. “Het is een mooie, afwisselende reeks geworden“, vertelt hij bij TVgids Online. Maar niet alles is gelukt. “We hadden ook graag een aflevering gemaakt over het WK voetbal, met Clarence Seedorf bijvoorbeeld dat zou een heel bijzondere uitzending geworden zijn. En ook met Rita Verdonk zijn we bezig geweest, zeker in verband met de uitzending rond Tada Pasic die nu wordt uitgezonden. Maar ze had geen behoefte om alleen over deze zaak te praten. Bovendien zou eerst Tadas kant van de zaak twintig minuten belicht worden en Verdonk had het idee dat ze dan te veel in de verdediging zou worden gedrongen. We hebben haar in ieder geval de mogelijkheid van een weerwoord geboden, maar als ze niet wil, dan houdt het op. (..) Misschien dat Verdonk wel was gekomen als we haar als hoofdgast hadden uitgenodigd.” De laatste aflevering van Spraakmakende Zaken met als hoofdgast Tada Pasic werd gisteren door 445.000 kijkers (madl: 7.0%) bekeken.

The bold and the beautiful (RTL4, 16:06) – John McCook staat in The Bold and the Beautiful bekend als Eric Forrester, al bijna twintig jaar het hoofd van de Forrester-familie. The Bold wordt in ruim honderd landen uitgezonden. McCook vertelt in TROS Kompas dat het fantastisch is om over de hele wereld beroemd te zijn, “Al sta ik er niet vaak bij stil“, vertelt McCook. “Als de internationale pers hier is, worden we eraan herinnerd. Of als we voor promotie naar andere landen gaan. Daar kunnen we namelijk niet fatsoenlijk over straat lopen. Onze zegen is dat we in Amerika kunnen doen wat we willen. Tenminste, hier in Los Angeles, want het barst hier van de beroemdheden. Als ik naar de supermarkt ga, loop ik continu collega-acteurs tegen het lijf.” McCook is al twintig jaar te zien in de serie. “Leuk is anders, maar ik heb niets te klagen. Als je acteur bent, moet je verschillende rollen kunnen spelen. Ik speel nu al bijna twintig jaar Eric Forrester, dus dat heeft met acteren niet zo veel te maken. Het is niet saai, maar soms raak ik gefrustreerd. Dan denk ik: wat doet Eric nu weer? Want het is wel mjn Eric die dat doet. Ik zie hem als mijn vriend. (..) Elke keer als hij weer teruggaat naar Stephanie, denk ik: wat doe je nu toch?” The bold and the beautiful trok gisteren 422.000 kijkers (madl: 24.6%) op haar nieuwe uitzendtijdstip.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen