Sylvana Simons presenteert ‘Hoe mooi is jouw straat?’

Sylvana Simons wordt de presentatrice van het nieuwe RTL 4-programma Hoe mooi is jouw straat?, dat vanaf dinsdag 5 september onderdeel uitmaakt van de succesvolle woonavond bij RTL 4. In ‘Hoe mooi is jouw straat? gaat Simons samen met Frank Lewis, architect voor tuin en landschap, het land in om de helpende hand te bieden bij het opknappen van een straat. Saaie rommelige straten worden binnen twee dagen samen met de bewoners omgetoverd tot een leefbare, mooie woonstraat. Kapotte tuinhekjes, vieze gevels en onverzorgde voortuinen behoren tot het verleden als Sylvana langs is geweest. De klus moet binnen 48 uur geklaard zijn.

Alles wordt aangepakt om de sfeer weer in de straat terug te brengen en daarmee ook de waarde van de huizen te verhogen. “Een hele prettige bijkomstigheid voor de bewoners en daarmee ook een grote drijfveer“, aldus een woordvoerder van RTL 4. “Maar ondanks dat zal het niet makkelijk zijn voor de buren, want hun relatie wordt flink op de proef gesteld als zij, onder grote tijdsdruk, deze klus samen moeten volbrengen.” Het programma zal wekelijks te zien zijn tussen 21.00 en 21.35 uur.

Sylvana is in het najaar ook te zien in Opvolger gezocht, dat vanaf maandag 4 september wekelijks om 21.30 uur te zien is. In Opvolger gezocht gaat Simons op zoek naar de perfecte opvolger voor zes familiebedrijven. De ondernemers, allen met een enorm hart voor hun zaak, kunnen om diverse redenen geen opvolger binnen de eigen familiekring vinden. In de eerste reeks zoeken een Turks restaurant, een stoffeerder, een imker, een kroeg, een motorzaak en een paardenbejaardencentrum naar de geschikte persoon om het roer van het familiebedrijf over te nemen in de hoop zo het voortbestaan ervan te garanderen. Tijdens ieder uitzending zijn telkens drie kandidaten per bedrijf in de race om de nieuwe eigenaar te worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen