Stalker Wendy van Dijk blijft vastzitten

De vermeende stalker en belager van RTL 4-presentatrice Wendy van Dijk moet nader onderzocht worden door het Pieter Baan Centrum, een psychiatrische observatiekliniek. Dat meldt het ANP. De 42-jarige verdachte is zich van geen kwaad bewust en wil niet meewerken. De rechtbank in Amsterdam liet vandaag weten dat het onderzoek dan maar gedwongen moet gebeuren. De verdachte blijft voorlopig vastzitten.

De verdachte verstuurde meerdere e-mails naar Wendy van Dijk, waarin hij liet weten dat hij haar zoontje Sem wilde ontvoeren. Ook op de internetpagina van de presentatrice plaatste hij diverse bedreigingen. De man wordt daarnaast nog verdacht van mishandeling en bedreiging van andere personen in Amsterdam en Leeuwarden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen