RTL 4 herhaalt ‘Gelukkig, je bent er’ na Dancing on Ice

RTL 4 gaat de eerste aflevering van het nieuwe programma Gelukkig, je bent er met Carlo Boszhard herhalen op zondag 3 september rond 22.00 uur, na de uitslag van het goed bekeken Dancing on Ice. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Komende vrijdag (1 september) wordt om 21.30 uur de eerste aflevering van de improvisatiecomedy uitgezonden door RTL 4, vlak na een nieuwe aflevering van de serie Grijpstra & de Gier.

De eerste uitzending van ‘Gelukkig, je bent er’ op 1 september staat geprogrammeerd tegenover het zeer succesvolle Sterren dansen op het IJs van SBS 6. Met de herhaling op 3 september, die zal profiteren van de uitzending van Dancing on Ice, hoopt RTL 4 meer publiek te trekken voor het nieuwe programma waarin bekende Nederlanders hun improvisatietalent laten zien. Vanaf aflevering drie wordt het programma elke zaterdag herhaald tussen 20.00 uur en 21.00 uur op RTL 7.

Zie ook: Bekende Nederlanders improviseren bij RTL 4‘ (24 augustus)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen