Expeditie Robinson terug bij Talpa

Het realityprogramma Expeditie Robinson is vanavond terub bij Talpa. Om 21.30 uur start de nieuwe reeks van het programma, waarin acht Belgische mannen tegen acht Nederlandse vrouwen tegen elkaar strijden op een onbewoonde eilandengroep ergens voor de kust van Panama. “De editie van dit jaar maakt meer dan ooit het beest in de kandidaten los, met name door de erbarmelijke weersomstandigheden“, aldus een woordvoerder van Talpa.

En dat heeft grote gevolgen voor de sfeer in het kamp. Honger, oplopende irritaties en complottheorien zijn schering en inslag tijdens Expeditie Robinson. Ruim veertig dagen zijn de kandidaten op elkaar aangewezen en leven slechts van wat moeder natuur hen te bieden heeft.

Dit jaar keren oud-deelnemers Klaar en Robin terug om hun kennis en ervaring te delen als teamcaptains. In een fysieke uitputtingsslag en een psychologische strijd wordt het deelnemersveld gereduceerd tot drie finalisten. Tijdens de live finale op 4 december kiest het kijkerspubliek de uiteindelijke winnaar van 50.000 euro.

Presentator Ernst Paul Hasselbach presenteerde Expeditie Robinson al zeven keer vanaf de meest exotische locaties. In het nieuwe seizoen komt daar verandering in. “We hebben voor het eerst opgenomen op een nieuwe locatie. Panama in plaats van Thailand“, vertelt Hasselbach in het AD. “We wisten dat er wat regen kon vallen, maar niet dat het zo extreem zou zijn. De eerste twee weken heeft het tien dagen lang keihard geregend en geonweerd.(Foto: Jeroen van Amelsvoort)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen