Bert Kuizenga weg bij de TROS

Presentator Bert Kuizenga verlaat de TROS. Na ruim 13 jaar heeft hij, in goed overleg met de TROS, besloten de omroep te verlaten omdat er geen passende programma’s voor hem zijn. “Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan“, aldus de presentator. Bert Kuizenga is tot 22 september elke vrijdagavond te zien in nieuwe afleveringen van het goed bekeken Te Land, ter Zee en in de Lucht.

Bert is al sinds 1993 een zeer veelzijdige presentator en acteur bij de TROS“, vertelt TROS-directeur Bob Bartelds. “Hij heeft uiteenlopende programma’s gedaan waar wij hem uitermate erkentelijk voor zijn. We danken hem voor de vele mooie jaren bij de TROS en wensen hem veel succes in de toekomst.

In 1993 begon Bert Kuizenga bij de TROS met het programma Blind Date. In 1995 en 1996 speelde hij de hoofdrol in de Nederlandse comedy Ik Ben Je Moeder Niet. Daarna presenteerde hij het programma Het Aanzoek, waarin mannen en vrouwen hun aanbedene op originele wijze en met hulp van Bert een huwelijksaanzoek deden. In hetzelfde jaar presenteerde hij Miss Beautiful Black. In 1997 was Bert presentator van Feest! Sinds 1998 presenteert hij Te Land, ter Zee en in de Lucht. Ook was hij samen met Tineke Verburg presentator van TROS Aktua in Bedrijf. Zijn acteerprestaties waren tot 2002 ook te zien in de comedy Verkeerd Verbonden.

In 2002 was hij het gezicht van het middagprogramma Lunch-TV en het huis- en interieurprogramma BinnensteBuiten. In seizoen 2003/2004 presenteerde Bert het middagprogramma TROS Middag Magazine. Dit programma is opgevolgd door TROS Tafel Twee dat Bert samen met meesterkok Ad Janssen presenteerde. Afgelopen vrijdag (25 augustus) presenteerde hij de laatste aflevering van het zomerprogramma TROS Zomeravondcafé. (Foto: Gentle Look)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen