Opnamen Talpa-serie Voetbalvrouwen in Almeers stadion

Producent NL Film start binnenkort met de opnames van de nieuwe Talpa-serie Voetbalvrouwen in het Almeerse Mitsubishi Forklift Stadion van voetbalclub FC Omniworld. Dat meldt de voetbalclub op zijn website. Voetbalvrouwen is een tiendelige serie over vier vrouwen van voetballers van Heros, een fictieve voetbalvereniging die speelt in het even fictieve Daltonstadion in Amsterdam. De serie is gebaseerd op het Britse Footballers Wives.

Leontine Borsato is n van de bekende namen die een rol zal gaan spelen in de nieuwe Talpa-serie. Naast de vrouw van zanger Marco Borsato is er ook plaats voor acteurs Bas Muijs, Victor Lw en Barry Atsma.

Het Mitsubishi Forklift-Stadion is de thuishaven van de Almeerse voetbalclub FC Omniworld. De bouw van het stadion werd een jaar geleden voltooid, vlak voor de opening van het nieuwe voetbalseizoen en het debuut in het profvoetbal voor FC Omniworld. Het stadion kan 3000 toeschouwers herbergen.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen