Deal or no Deal van start bij Talpa

Beau van Erven Dorens is vanaf vanavond te zien als presentator van Postcode Loterij: Deal or No Deal, de nieuwe dagelijkse spelshow op Talpa. Hierin draait alles om lef, strategie en de kunst om op het juiste moment een deal te sluiten en de hoofdprijs van 250.000 euro binnen te slepen. Deal or no Deal beleeft vanavond om 20.30 uur zijn première op Talpa. Vervolgens is het programma iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij de zender.

Twintig kandidaten hebben in Deal or no Deal ieder een eigen doos met daarin een onbekend geldbedrag. Zij beantwoorden één vraag. Hij of zij die dat het snelste doet mag gaan spelen. In de eerste ronde moet de kandidaat zes dozen wegspelen. Vervolgens komt de bank met een bod, waarna de kandidaat voor de keus staat: het bod accepteren of doorspelen. Na het eerste bod zijn er nog maximaal vier rondes waarin de kandidaat per ronde drie dozen weg moet spelen. Na iedere ronde bestaat er de mogelijkheid om het nieuwe bod te accepteren of toch door te spelen. De deelnemer kan tot het uiterste te gaan door te spelen tot er nog twee dozen over zijn. Dan volgt de ultieme vraag: ingaan op het definitieve bod van de bank of kiezen voor de inhoud van de eigen doos?

Beau zag de presentatie van Deal or no Deal aanvankelijk helemaal niet zitten, vertelde hij onlangs bij Radio 538. Beau, via Tvgids Online: “Ik heb echt mijn best gedaan het niet te gaan doen. Deal or no Deal gaat eigenlijk nergens over. Er worden geen vragen gesteld, de kandidaat hoeft alleen maar een paar koffertjes te openen. Eigenlijk zou je het spel er in drie minuten doorheen kunnen jassen en ik verheug me erop dat een keer te kunnen doen.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen