992.000 kijkers voor Deal or no Deal


De kijkcijfers van zondag 27 augustus 2006 (SKO)

Postcode Loterij: Deal or no Deal (Talpa, 20:29) – De eerste aflevering van het nieuwe Talpa-programma Deal or no deal werd gisteren door 992.000 kijkers (madl: 14.9%) bekeken. De quizshow werd uitgezonden na het altijd goed bekeken De Wedstrijden, dat 2.360.000 kijkers (madl: 40.8%) trok. In Deal or no Deal wordt het bekende kofferspel gespeeld uit het quizprogramma Miljoenenjacht met presentatrice Linda de Mol.

In Deal or no Deal kan de deelnemer tot 250.000 euro winnen. “Maar je hoeft er niet op te rekenen dat dat bedrag eruit gaat hoor“, vertelde de presentator onlangs bij Radio 538. “Ik ben al blij, het is nu een paar keer gedaan, als dat n keer in de week of n keer in de twee weken eruit gaat. Ik weet het niet, want het is allemaal het lot. En dat vind ik wel leuk.” Later op de avond werd de Postcode Loterij-quiz 1 Miljoen Wat? met Winston Gerschtanowitz door 387.000 kijkers (madl: 6.9%) bekeken.

Dancing on Ice, uitslag (RTL4, 21:01) – Bert Kuizenga is de eerste deelnemer die de ijsshow Dancing on ice heeft moeten verlaten. In de live-uitzending van Dancing on Ice op RTL 4 besloten de kijkers dat de lange presentator het in de ‘skate-off’ moest opnemen tegen de licht geblesseerde actrice Babette van Veen. “Ik baal ontzettend dat ik er als eerste eruit lig“, was de reactie van Kuizenga. Zaterdagavond kreeg Bert ook al weinig punten van de vijfkoppige jury. Juryvoorzitter Joan Haanappel denkt dat Dancing on Ice net een stapje moeilijker is dan Dancing with the stars. “Dansen op het ijs is wel even wat anders dan dansen op parket. Kunstschaatsen is op zich al een moeilijke sport, maar het is een nog grotere uitdaging om de kren binnen een paar maanden onder de knie te krijgen. De sterren moeten zoveel leren. Bij de gewone dansversie konden de deelnemers nog het niveau van de professionals halen, maar dat zal nu veel moeilijker zijn. Ik hoop natuurlijk dat het de sterren lukt, maar ik geloof niet dat ze na drie, vier maanden trainen net zo goed zijn als hun schaatspartners. Maar ik heb wel gehrd – ik mag de koppels natuurlijk niet zien trainen – dat er een paar deelnemers bij zitten die het boven verwachting doen.” De uitslag van Dancing on Ice werd gisteren door 1.561.000 kijkers (madl: 21.6%) na een aflevering van Jouw vakantie, mijn vakantie. De uitslag van het vergelijkbare SBS 6-programma Sterren dansen op het IJs werd zaterdag door 1,3 miljoen kijkers bekeken.

De zingende zaak (NCRV, Ned1, 20:30) – De NCRV zond gisteren de finale uit van het muzikale programma De zingende zaak. In de finale waren van de twaalf deelnemende bedrijven nog zes overgebleven. De vakjury heeft in de vorige zes afleveringen de beste acts beloond met een finaleplaats. In de finale ging de strijd tussen bouwbedrijf Gebroeders Kooijman met het nummer Le Printemps, Centerparcs Het Meerdal met het nummer Blame it on the boogie, de brandweer Almelo met het nummer Ive got the music in me, Samas kantoorinrichting met het nummer Working my way back to you, Politie Woerden met het nummer Thank God Im a country boy en NS Venlo met het nummer To my fathers house. Uiteindelijk ging de politie uit Woerden er vandoor met de titel ‘Zingende Zaak 2006’. De zingende zaak werd door 875.000 kijkers (madl: 12.8%) bekeken. Volgend jaar zal een nieuwe reeks van het programma te zien zijn bij de NCRV.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen