Lousewies van der Laan in eerste aflevering ‘De Slimste’

D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan is op 4 september n van de drie kandidaten in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van het Talpa-programma De Slimste. Acht weken lang en vier dagen per week wijst presentatrice Linda de Mol de kandidaten de weg in het doolhof der kennis. Nieuw is de Vlaamse deskundoloog Jan Verheyen. Hij verzorgt op geheel eigen wijze de informatieve en komische toelichting op de juiste antwoorden.

In De Slimste spelen drie prominente Nederlanders – afkomstig uit uiteenlopende vakgebieden – tegen elkaar. Elke avond strijden drie mensen om de titel, elke avond valt er n van hen af. De volgende dag komt daar een nieuwe uitdager voor in de plaats. De centrale vraag gedurende de tweede serie luidt: ‘Wie is De Slimste en stoot Jeroen Kijk in de Vegte – de winnaar van vorig jaar – van zijn troon?’

Naast Lousewies van der Laan, zijn ook presentatrices Marleen Houter en Christine van der Horst te gast in de eerste aflevering van De Slimste op maandag 4 september om 22.30 uur. In de afleveringen daarna zullen onder anderen Jrgen Raymann, Hanneke Groenteman, Elsemieke Havenga, Henk Jan Smits, Boris van der Ham en Jeroen van Koningsbrugge de degens kruisen. (Foto: Roy Beusker)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen