Veel bekende Nederlanders in Koffietijd-special

Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij ontvangen aanstaande zondag (3 september) tussen 11.00 en 14.00 uur een keur aan bekende gasten in de nmalige special Koffietijd!, Welkom Thuis op RTL 4. Al eerder werd bekend dat Hans en Mireille schrijfster Daphne Deckers en RTL-weervrouw Helga van Leur aan de koffietafel ontvangen.

Paul de Leeuw, Robert ten Brink en Andr van Duin zullen het bekende boodschappenspel spelen voor het goede doel. Nu is ook het grootste deel van de overige koffiegasten dat aanschuift bekend: de zangers Marco Bakker en Anita Meyer en de GTST-soapsterren Erik de Vogel (de vermoorde Ludo Sanders) en Caroline de Bruijn (Janine Elschot). De gasten krijgen diverse kijkervragen voorgeschoteld en de beste vraag wordt zoals vanouds beloond met de ‘Koffietijd!’-taart. Soullegende Oleta Adams zorgt voor de muzikale omlijsting.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen