Lotto Weekend Miljonairs presenteert ‘Super Zaterdag’

In het nieuwe seizoen van de RTL 4-spelshow Lotto Weekend Miljonairs, dat zaterdag 2 september van start gaat, zullen regelmatig bekende Nederlanders plaatsnemen tegen- over Robert ten Brink. Elke laatste zaterdag van de maand is het namelijk ‘Lotto Super Zaterdag’ en onderwerpt een BN’er of een koppel zich aan het vragenvuur van de presentator om te pogen de hoofdprijs van een miljoen euro in de wacht te slepen. De BN’ers spelen niet voor hun eigen portefeuille.

De VIPS spelen voor een goed doel van De Lotto, dus elk gewonnen bedrag is mooi meegenomen“, aldus een woordvoerder van RTL 4.

RTL 4-gezicht Sander Janson, bekend van CampingLife, maakt dit seizoen naast Ten Brink zijn opwachting in de spelshow. Hij presenteert maandelijks tijdens Super Zaterdag een evenement voor Lotto-winnaars, die vervolgens plaatsnemen op de tribune. Wat hebben zij gewonnen en wat hebben ze ermee gedaan? Dat zijn de vragen waar Sander het antwoord op wil weten. De eerste Superzaterdag is te zien op zaterdag 30 september bij RTL 4.

In ‘Lotto Weekend Miljonairs’ moeten de kandidaten vijftien multiple-choice vragen goed beantwoorden om een miljoen euro te winnen. Het te winnen geldbedrag verdubbelt per goed antwoord, maar de vragen hebben een oplopende moeilijkheidsgraad. De kandidaat kan gebruik maken van drie hulplijnen. Nieuw dit seizoen is het Thuisspel. Zodra de kandidaat besluit te stoppen met spelen, kan de kijker het antwoord sms-en en maakt hiermee kans op prijzen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen