Dancing on Ice trekt 614.000 Vlaamse kijkers

De eerste aflevering van de ijsdansshow Dancing on Ice werd zaterdag door 614.000 Vlaamse kijkers bekeken op de tv-zender VTM. De result show op zondag trok in België 500.000 kijkers. Dat meldt een woordvoerder van RTL 4. In Nederland trok de eerste uitzending van Dancing on Ice 1.748.000 kijkers. RTL 4 scoorde 1.561.000 kijkers met de uitslag op zondag.

De woordvoerder van RTL 4 spreekt van een ‘massaal bekeken’ première voor Dancing on Ice: “Het premièreweekend van Dancing On Ice is goed voor 3.309.000 kijkers van zes jaar en ouder. De twee ijsdansshows van SBS scoorden afgelopen weekend iets lager: 3.222.000 kijkers. (..) Dancing On Ice werd bovendien in België (VTM) ook nog eens bekeken door 1,1 miljoen mensen. Hiermee komt het totaal aantal kijkers in het premièreweekend van ‘Dancing On Ice’ op 4,4 miljoen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen