Dancing on Ice komende zaterdag drie uur lang op RTL 4

Dancing on Ice is komende zaterdag (2 september) toch tussen 20.00 en 21.30 uur te zien bij RTL 4. Dat meldt RTL Boulevard. Om 22.30 uur volgt op dezelfde avond een herhaling van Dancing on Ice. Tussen de live-show en de herhaling van het ijsdans- programma in is Lotto Weekend Miljonairs te zien.

Dancing on Ice-presentator Martijn Krabb meldde afgelopen weekeinde nog aan de kijker dat Dancing on Ice komende zaterdag om helf elf te zien zou zijn bij RTL 4, zodat men eerder op de avond de EK-kwalificatiewedstrijd Luxemburg – Nederland kan kijken. Deze voetbalwedstrijd wordt uitgezonden door Talpa.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen