Koppels strijden om Italiaans hotel in nieuw programma

In het nieuwe programma Vaarwel Hol- land, Viva Italia strijden zeven koppels die een nieuwe start willen maken in hun leven om een hotel in Italië. Zij worden door producent Skyhigh TV in de gelegenheid gesteld hun droom te verwezenlijken, maar moeten daar wel wat voor doen. In Toscane binden de zeven stellen de strijd met elkaar aan door gezamenlijk te beginnen aan de renovatie, opbouw en inrichting van een vervallen hotel in het toeristengebied.

Uiteindelijk zal slechts één stel de eigenaar zijn van het opgeknapte hotel. Onder leiding van een strenge Italiaanse hotelier wordt het hotel gastklaar gemaakt. Na de bouwperiode arriveert er iedere week een bus met gasten uit Nederland om een aantal dagen in het hotel te logeren. De gasten geven aan het eind van hun verblijf de hotelier te kennen welk koppel zij het meest geschikt achten om hoteleigenaar te worden waarna de hotelier zijn keuze maakt. Welke stel moet er naar huis?

In de laatste aflevering is het de kijker die bepaalt welk van de twee overgebleven koppels de trotse eigenaar van het hotel wordt. “Het programma komt tegemoet aan de wens van veel Nederlanders“, aldus producent Marc Dik (foto). “Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan 80 % van de bevolking er wel eens van droomt om te emigreren of een totaal ander leven te beginnen. Uiteindelijk is dit maar voor heel weinig mensen weggelegd en daarom bieden we in ‘Vaarwel Holland, Viva Italia’ een aantal koppels deze unieke kans.

De kandidatenselectie is inmiddels in gang gezet. In de komende weken wordt duidelijk welke omroep ‘Vaarwel Holland, Viva Italia’ zal gaan uitzenden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen