Beau van Erven Dorens: ‘Totaal geen spijt van overstap’

Beau van Erven Dorens heeft nog steeds geen spijt van zijn overstap naar Talpa. Dat vertelt Beau in RTL Boulevard. “Totaal geen spijt. Ik wilde wat nieuws gaan doen, ik was klaar bij RTL Boulevard. En dat trucje van Beau van Erven Dorens, de kakker uit Bloemdaal die niet begrijpt wie Britney Spears is, dat werkt ook na drie jaar niet meer. Ik weet meer van Britney Spears dan Britney Spears zelf zo’n beetje“, aldus Beau in de showrubriek.

Beau’s programma NSE werd na tegenvallende kijkcijfers van de buis gehaald door Talpa. In april van dit jaar reikte BNN-presentator Sander Lantinga de Gouden Kliko uit aan Beau. De Gouden Kliko is een BNN-prijs voor het slechtste programma op de Nederlandse televisie. “Ik kreeg dus die Gouden Kliko van n of andere ongelooflijke idioot, die vijfentwintig keer zijn teksten over moest doen“, vertelt de Talpa-presentator. “Ik ben zijn naam vergeten gelukkig, verdrongen. Dertig keer moest ‘ie zijn teksten over doen: ‘Hier, Gouden Kliko’. Die man kan niet eens n zin uit zichzelf zeggen. Dat geeft mij een Gouden Kliko voor het grootste baggerprogramma van de Nederlandse televisie. Ik vind het een fucking shame van die jongen en van BNN dat ze dat gedaan hebben.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen