Dancing on Ice komende zaterdag om half elf

De ijsdansshow Dancing on Ice zal komende zaterdag (2 september) niet om acht uur, maar tussen half elf en twaalf uur ’s avonds te zien zijn bij RTL 4. Dit in verband met de kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Luxemburg voor het EK 2008, die op zaterdag 2 september wordt uitgezonden door Talpa.

Dancing on Ice ging zaterdag van start met 1.748.000 kijkers (madl: 29.6%). De grote liveshow van Sterren dansen op het IJs werd afgelopen vrijdag door 1.921.000 kijkers (madl: 30.7%) bekeken. Volgens persbureau Novum Nieuws heeft RTL 4 de eerste slag in de ijsoorlog gewonnen. “Met 1,7 miljoen kijkers is Dancing on Ice het best bekeken programma van zaterdag. (..) Het SBS-programma ‘Sterren dansen op het ijs’ wist 1,3 miljoen kijkers aan zich te binden“, schrijft Novum. Persbureau ANP wijst SBS 6 als de voorlopige winnaar van de ijsoorlog aan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen