Zomergasten van start bij de VPRO

Joris Luyendijk presenteert vanaf vanavond (30 juli) zes afleveringen van de negentiende VPRO-televisiereeks Zomergasten, rond 20.30 uur op Nederland 3. De eerste gast van Luyendijk is PvdA-politica Jeltje van Nieuwenhoven. “Zomergasten is een uniek programma: drie uur lang praten met een bekende landgenoot, dat heb je nergens ter wereld“, vertelt Luyendijk bij TVgidsOnline. “Toen ik werd gevraagd, was ik totaal verbaasd want ik heb geen ervaring op dit gebied. Dat vonden ze bij de VPRO juist leuk, dus waarom niet? Je krijgt alleen maar spijt van de dingen die je niet gedaan hebt.

Luyendijk is druk bezig met de voorbereidingen op de uitzendingen. “Ik bekijk alle fragmenten die langskomen en wordt uitgebreid ge

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen