509.000 kijkers voor Zomergasten


De kijkcijfers van zondag 30 juli 2006 (SKO)

Zomergasten (VPRO, Ned3, 20:34) – De eerste aflevering uit het negentiende seizoen Zomergasten werd gisteren tussen 20.30 en 23.30 uur door 509.000 kijkers (madl: 9.5%) bekeken. De eerste gast van het avondvullende interviewprogramma met journalist Joris Luyendijk was politica Jeltje van Nieuwenhoven. In totaal is Joris zo’n drie maanden met Zomergasten bezig. Om zich voor te bereiden, zit hij al weken tussen de knipselmappen en favoriete fragmenten van gasten Jeltje van Nieuwenhoven, Joep van Lieshout, Leon de Winter, Halina Reijn, Ad Verbrugge en Henkjan Smits.

Nee, ik verheug me niet het meest op Leon de Winter“, vertelt Luyendijk in het AD. “Ik vind dat juist de moeilijkste gast. Ik weet zoveel van dat gebied, dat ik bang ben dat kijkers het niet meer kunnen volgen. Terwijl je juist de vragen moet stellen die zij ook hebben. Van Lieshout is makkelijker, want van beeldende kunst weet ik net zoveel als de doorsnee kijker.” Voor zijn studie antropologie zat Luyendijk een jaar in Ca

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen