Nieuwe opzet voor Entertainment Live

Geplaatst op wo 05 jul 2006 om 16:40Entertainment Live, de show- rubriek van Talpa, zal in het najaar uitzenden vanuit een andere studio. Bovendien krijgt het programma een nieuw gezicht. Voor de nieuwe reeks wordt een nieuwe presentator aangetrokken, die samen met presentatrice Anouk Smulders en Evert Santegoeds, hoofdredacteur van het weekblad Privé, het laatste shownieuws zal bespreken.

Eerder werd al bekend dat Entertainment Live in het nieuwe seizoen uitbreidt van een half uur naar een uur zendtijd per dag (zie ook eerder). Daarnaast wordt de entertainmentrubriek de opener van Talpa om zes uur ’s avonds. In maart begon het programma met 108.000 kijkers ook al op dat tijdstip, maar niet veel later verschoof Talpa de shownieuwsrubriek naar een later uitzendmoment.


27 Reacties op “Nieuwe opzet voor Entertainment Live”


 1. Jorzz

  Goedzo dat er een nieuwe studio komt… deze is echt supersaai

 2. Dayslover

  het decor is beter geschrikt voor een tijdstip rond 1:00

 3. Joost

  Volgens Evert Santegoeds onderscheidde Entertainment Live zich van de andere rubrieken omdat het geen oeverloos gelul had en het een kort en bondig programma was. Hiermee komt het programma echter ernstig dicht in de buurt van RTL Boulevard: ook drie presentatoren, ook een uur tijd om alle showbizznieuwtjes te bespreken. En als je twee soortgelijke producten hebt, dan blijft de kijker toch bij het oude vertrouwde Boulevard, vrees ik voor Talpa.

 4. Jeanne

  Wat is er toch met Harmke Pijpers gebeurd?
  Weet iemand dat toevallig?
  Ik bedoel: werkt ze nog bij Talpa en wat doet ze anders.

 5. Peter

  Ik denk dat er bedoeld wordt met andere studio: andere ruimte, niet ander decor. Ik vind dat decor trouwens helemaal geweldig.
  Welke studio op het Mediapark krijgt men nu dan?

 6. Mickey

  Toen ik hoorde dat Entertainment Live een andere opzet kreeg hoopte ik dat ze evert santegoeds anouk smulders zouden dumpen…

  ik heb het programma wel verstaan 1 keer gezien en ik vond het niks…

  ik heb in een vorig stuk EL met de vloer aangeveegt….

  Talpa moet wel een verdomt goede andere presentator hebben die toch wel de sleutel persoon tussen evert en anouk kan zijn … want ik vind ze saampjes geen uitsraling hebben…

  dit gebrek aan chemie word verergerd (of zelfs wel veroorzaakt) door de saaie, niet sprekende uitstraling van het decor….

  EL mag een wat warmere decor neer zetten…

  ik dacht dat de nieuwe op zet van EL de speerpunten van Talpa zou worden…

  helaas ik was te naief dat te denken….

  als EL zo verandert als dit artikel doet voorkomen … verwacht ik er niet te veel van… hoopte dat de vooravond eindelijk eens op de schop zou gaan om dat deze te wensen overliet ondanks wel goede zetten op de voor avond,… kon het zeker beter.

  Ik hoop dat het, het gewenste effect heefd…

  maar ben bang van niet

 7. Craig

  Niemand wacht op die Entertainment Live onzin. Dat hebben de kijkcijfers wel bewezen.

 8. Sandra

  Dat wordt Beau die andere presentatotor.

 9. Jordy ||

  Ik vond dat, toen er steeds andere mensen op de plaats van Albert zaten, Gordon het erg goed deed bij RTL Boulevard! Dat is ook alweer enige tijd geleden… Ik kan me nog herinneren dat er een filmpje kwam van Mariah Carey die een nieuw bedrijf opende. Toen zei Gordon: “ja, ze komt zelfs op de opening van een blik soep” :D

 10. Mickey

  Beau ….

  hmzzzz…. talpa mag wel een vette media campagne besteden om een beetje kijkers te krijgen… en zeer zekers wel een verdomt goede 1e show neer zetten om die kijkers aan zich te binden…

  1 ding is zeker het moet compleet over een andere boeg anders word het niks…. jammer….

 11. MC-Fan

  @Jordy: Hey, niets slecht over Mariah. Anders zal er een dodelijk virus in je mailbox terecht komen. Ik verwacht een excuses voor je opmerking.

 12. Jordy de Mol

  Risico voor Talpa, maar wieweet een gouden greep. Evert Santegoeds heeft toch onthullingen over Connie Breukhoven? Daarmee kunnen ze in de eerste weken gigantisch stunten! Anouk Smulders kan niet improviseren en raakt echt in paniek als er een leader te vroeg wordt ingestart ofzo. Ben benieuwd hoe de nieuwe aanpak zal worden… Ik gun ze in ieder geval het beste!

 13. Mickey

  Ik snap iets niet he:O…

  beau word de 3e presentator… NSE flopte geheel met hem er bij… EL werd een nog slechter succes….

  mischien past een extra Entertainment rubriek nu wel even niet in het tv landschap. bedoel er zijn er al zoveel… je hoefd al het nieuws niet tig keer te horen toch:P…

  waarom proberen ze het dan?

  ik zeg niet dat het programma niet kan werken… maar het is bewezen lastig om voor talpa een entertainment rubriek te starten door de hevige concurentie…

  waarom probeert talpa het nog??????

 14. Flyduck

  ja dat zou een bak zijn, als ze Beau als 3e presentator erbij halen

 15. Simon

  Sjimmie Bruijninckx hebben ze toch ook…

 16. Joost

  @ Simon. Ja inderdaad, die wisselt met Anouk Smulders af.

  @ Flyduck. Denk niet dat het Beau wordt. Hij heeft meer een rol als presentator vind ik. Daar is hij beter in dan praten over ditjes en datjes.

 17. Sandra

  Als je het stukje goed leest, zie dat er staat dat Sjimmy weggaat en dat er iemand anders in de plaatst voor haar komt.

 18. Altere

  @Jordy: toen Albert en Paul de Leeuw (met dezelfde blouse) naast elkaar zaten in de Beau-tijd was ook hilarisch … “Waar blijft Tommy Eyk nou” doelend op de nieuwtjes-tune … :D

  Btw, misschien dat EL nu wel kijkers trekt. Alleen moet het volgens mij meer de E! kant op: gewoon nieuws en geen gezeik achteraf. Maar dan wel anders dan Shownieuws. En kom nou met die zogenaamde PRIMEURS!!

 19. Mickey

  sandra bericht 8 zei dat beau de extra presentator zou worden…
  ik ben van haar duidelijke vermelding uit gegaan dat het beau zou worden…

  maar beau kan natuurlijk makelijk de plek van host in nemen in plaats van co host zo dat anouk naast evert verder kan….

  ik heb alleen een slecht gevoel bij de hele opzet ik denk dat ze met 200.000/250.000 kijkers blij mogen zijn terwijl ik hoop op 500.000 of meer (zou goed zijn voor te talpa voor avond:D)

 20. Sandra

  Het is van mijn kant natuurlijk maar een gokje, maar ik dat de kans best aanwezig is dat Beau het wordt. Want aangezien Beau zou terug komen met een dagelijks programma. Dit heeft Reinout afgelopen weekend in de Telegraaf bevestigd. Lijkt het mijn niets onwaarschijnlijk. Nogmaals het is gewoon een gok.

 21. Chiel

  Ik hoop voor Talpa dat het gaat scoren, maar ben bang van niet… Show en BLVD hebben al veel kijkers aan zich gebonden en die zullen niet gauw overstappen naar EL. Maar ik geef het een kans ;)

 22. Patrick

  Ik denk dat Entertainment Live Rtl Boulevard 2 word. want ze gaan nu ook het doen met 1 presentator en 2 deskundige!

 23. 4

  Entertaiment Live zal nooit wat worden.

 24. Mickey

  Het programma kan best een succes worden als ze een geweldige campagne voeren… die de kijker beweegt de 1e aflevering van het seizoen te kijken!!!!

  en als deze 1e aflevering dan knalt en gewoon een supper show is…. dan is er een goede kans dat ze kijkers binden….

  maar zonder een campagne schrijf ik het programma bij voor baad al af… EL heefd nouw eenmaal niet het meest positieve imago:O…

  ik hoop dat het werkt ik gun talpa wel een mooie voor avond als spring plank voor de rest :)

 25. Chiel

  Ik kan me de eerste aflevering van EL nog herinneren; niet boeiend nieuws, nieuws wat niet klopte (scheiding), alles vertellen; weinig beeld, en dan hoe het gepresenteerd werd… Na een week heb ik het maar opgegeven :S

 26. Martijn

  Er mag zeker wat meer peper en zout in de formule, maar ik gun het ze van harte.
  Evert is en blijft toch de beste roddeljournalist met humor! Die humor zou ik graag wat meer willen zien. Op 538 lig ik vaak dubbel om zijn dubbelzinnigheid. dus dat moet op de buis toch ook wel lukken?

 27. Jordy de Mol

  Beau doet er óf goed óf heeeel slecht aan om aan te schuiven bij Entertainment Live! Het is immers een stap terug en misschien een beetje uitgekauwd, maar als hij die als vanouds cynische toon weer aangrijpt kan het samen met de sarcastische Evert Santegoeds best nog eens goed scoren. Immers, de laatste weken van afgelopen seizoen kwam RTL Boulevard ook niet meer boven het miljoen uit. Evert heeft ontullingen over Vanessa: een goed begin is het halve werk. Laat maar komen op 21 augustus dus!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.