Sterren dansen op het IJs al vanaf 18 augustus (update)

Sterren dansen op het IJs, de nieuwe amusementsshow van SBS 6, zal al vanaf vrijdag 18 augustus worden uitgezonden. Dat meldt Shownieuws. In eerste instantie stond de eerste aflevering voor 9 september gepland, maar daar is de zenderleiding op teruggekomen. RTL 4 presenteert in het najaar de soortgelijke show Dancing on Ice. RTL 4 spreekt in haar programmaschema voor adverteerders over een ‘start in september’. De precieze startdatum zou dan zaterdag 2 september zijn.

In Sterren dansen op het IJs van SBS 6 en Dancing on Ice van RTL 4 zullen een aantal bekende Nederlanders hun kunsten op het gebied van ijsdansen gaan vertonen. RTL 4 smeert het programma uit over twee avonden: het ijsdansspektakel op de zaterdagavond om 20.00 uur, gevolgd door de uitslag op zondagavond om 21.00 uur. Ook SBS 6 neemt dit handigheidje over en presenteert op vrijdagavonden haar liveshows (20.30 uur), waarna de uitslag op zaterdagen om 21.30 uur wordt bekendgemaakt. Als RTL 4 de aangekondigde startdatum handhaaft, dan begint de ijsdansshow van SBS 6 ruim twee weken eerder.

De SBS-show wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling. Aan de uitzendingen doen Laura Vlasblom, Ellemieke Vermolen, Hein Vergeer, Annamaria Thomas, Jody Bernal, Maud, Mari van de Ven, Klaas Wilting en Leontien van Moorsel mee. De show van RTL wordt gepresenteerd door Martijn Krabb

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen