Frits Sissing wil talkshow

Opsporing Verzocht-presentator Frits Sissing (foto) wil graag een eigen talkshow presenteren, a la Jongbloed en Joosten. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Maar hij heeft de wijze les van collega Nelleke van der Krogt om geduld te oefenen in zijn oren geknoopt. “Ik geloof inmiddels heel erg dat wat bij je past komt als je er klaar voor bent”, aldus Sissing.

Maar het blijft moeilijk, want de hengst die trappelt van ongeduld om zijn hok uit te breken, zit nu eenmaal in me”, zegt de AVRO-presentator.

Bij de AVRO is Sissing vanaf vrijdag te zien in het nieuwe programma Oppassen en wegwezen, waarin hij samen met collega Sipke Jan Bousema een week op de kinderen van twee stellen past, die op een heuvel in Itali met hulp van Tooske Ragas en een therapeut hun relatie onder een vergrootglas leggen. In het najaar volgt ook de Britse kijkcijferhit Restauration. Na zijn succes bij Dancing with the Stars is Sissing verheven tot A-presentator. “Dancing heeft me zeker goed gedaan. Ik ben opeens bij een veel breder publiek bekend. En de serieuze meneer van Opsporing Verzocht heeft een ander gezicht gekregen. Mensen hebben gemerkt dat ik ook grapjes maak, kan lachen en mezelf durf te geven. Ik ben benaderbaar geworden.”

Hij vervolgt: “Ze roepen nu eenmaal niet: nou, dat was een mooie verkrachting vorige week. Goed gedaan, jongen.’ Maar ze draaien zich wel om op straat om me te bedanken voor het plezier dat ik ze met Dancing heb gegeven.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen