Frits Sissing wil talkshow

Opsporing Verzocht-presentator Frits Sissing (foto) wil graag een eigen talkshow presenteren, a la Jongbloed en Joosten. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Maar hij heeft de wijze les van collega Nelleke van der Krogt om geduld te oefenen in zijn oren geknoopt. “Ik geloof inmiddels heel erg dat wat bij je past komt als je er klaar voor bent”, aldus Sissing.

Maar het blijft moeilijk, want de hengst die trappelt van ongeduld om zijn hok uit te breken, zit nu eenmaal in me”, zegt de AVRO-presentator.

Bij de AVRO is Sissing vanaf vrijdag te zien in het nieuwe programma Oppassen en wegwezen, waarin hij samen met collega Sipke Jan Bousema een week op de kinderen van twee stellen past, die op een heuvel in Itali

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen