252.000 kijkers voor Dochters + Moeders


De kijkcijfers van woensdag 26 juli 2006 (SKO)

Dochters + Moeders (KRO, Ned1, 22:46) – Het tweede seizoen van Dochters + Moeders, dat sinds gisteren wordt uitgezonden door de KRO op Nederland 1, staat in het teken van de bijzondere band tussen moeder en dochter. “In Dochters en Moeders laten we moeder en kind allerlei dingen samen doen“, vertelt regisseur Hella van der Wijst bij TvgidsOnline. “Ze gaan bijv. zeilen en koeien melken.” Dochters + moeders trok 252.000 kijkers (madl: 7.0%).

Hele simpele dingen, maar aan de manier waarop ze met elkaar omgaan zie je meteen hoe de relatie in elkaar zit. Voor de mensen thuis is dat denk ik erg leuk om naar te kijken, omdat er veel herkenning zal zijn.” Zelf heeft Hella van der Wijst een goede relatie met haar moeder.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen