RTL en Audax zien af van opzetten nieuwe krant

RTL en uitgeverij Audax zien af van een nieuwe krant. Dat meldt het ANP. Begin juli kwam naar buiten dat RTL en Audax onderzoek deden naar de lancering van een nieuw dagblad. Volgens een woordvoerster van RTL heeft RTL besloten van het plan af te zien, omdat het televisiebedrijf andere prioriteiten stelt. De internationale tak van RTL had gevraagd om eens naar andere media-uitingen te kijken. Het kabinet maakte onlangs duidelijk dat het het mediabedrijven makkelijker wil maken om ook buiten hun huidige terrein activiteiten te ondernemen, zoals het opzetten van een dagblad.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen