Gijs Staverman naar Q-music

Gijs Staverman krijgt vanaf september een dagelijks radioprogramma bij Q Music. “De naam, de precieze tijden en de invulling, daar zijn we met z’n allen druk mee bezig. Wat ik graag wil is een programma gent op de actualiteit. In combinatie met goede muziek“, aldus Staverman in De Telegraaf. “Radio is voor mij als een relatie. (..) Ik ben er achtergekomen dat ik radio maken enorm mis…

Er zijn nog geen plannen om terug te keren op tv. “Radio maken heeft nu mijn prioriteit, maar wie weet.” De dj neemt vanaf aanstaande maandag alvast vier weken de ochtendshow van collega Jeroen van Inkel over. “Om 06.00 uur moet ik in de studio zijn. Ik ga dus eerst een maand proberen vroeg op te staan. Ja, ik had me mijn vakantie wel anders voorgesteld, ha ha. Nee hoor, het is juist wel leuk, ik word dan eigenlijk naast een heleboel mensen wakker.

5 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
DonnieSTAR
juli 27, 2006 10:33

Wel een “toeval” zeg… Wout wordt de man van Q en zijn beste vriendje Gijs krijgt meteen een contract aangeboden. Hoezo vriendjespolitiek, het lijkt verdomme wel Fons van Westerloo

Gast
martine
juli 26, 2006 21:24

Gijs zien we de laatste tijd veel te weinig in Zweden

Gast
Craig
juli 26, 2006 18:13

Die 3 lijkt op een W.

Nederland W?

Gast
steven
juli 26, 2006 17:46

off topic: nieuwe logo´s en vormgeving publieke tv-zenders:
http://dutchmedia.web-log.nl/dutchmedia/2006/07/ster_wil_blijve.html

Gast
Wous
juli 26, 2006 15:42

Leuk! Gijs Staverman was altijd een plezier om naar te luisteren bij Veronica/Yorin!

Waarschijnlijk gaat hij weer samen met Wouter van der Goes presenteren.

“Gijs en Wout in de Middag” was vroeger ook fantastisch!”

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen