Gijs Staverman naar Q-music

Gijs Staverman krijgt vanaf september een dagelijks radioprogramma bij Q Music. “De naam, de precieze tijden en de invulling, daar zijn we met z’n allen druk mee bezig. Wat ik graag wil is een programma geënt op de actualiteit. In combinatie met goede muziek“, aldus Staverman in De Telegraaf. “Radio is voor mij als een relatie. (..) Ik ben er achtergekomen dat ik radio maken enorm mis…

Er zijn nog geen plannen om terug te keren op tv. “Radio maken heeft nu mijn prioriteit, maar wie weet.” De dj neemt vanaf aanstaande maandag alvast vier weken de ochtendshow van collega Jeroen van Inkel over. “Om 06.00 uur moet ik in de studio zijn. Ik ga dus eerst een maand proberen vroeg op te staan. Ja, ik had me mijn vakantie wel anders voorgesteld, ha ha. Nee hoor, het is juist wel leuk, ik word dan eigenlijk naast een heleboel mensen wakker.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen