Frits Barend helpt bij talkshow Maasland & Geel

Frits Barend gaat Bridget Maasland en Cees Geel helpen met hun nieuwe, dagelijkse latenight-talkshow op Talpa, die dit najaar op de buis verschijnt. Dat meldt Novum. Hoe Barend deze taak zal invullen is nog niet helemaal duidelijk. Barend stopte dit jaar zelf met het presenteren van zijn talkshow Barend & Van Dorp, waarvan 960 afleveringen zijn gemaakt.

Frits heeft goede herinneringen aan zijn tijd bij Barend & Van Dorp, maar voelde zich regelmatig ‘een slaaf van zijn werk’. “Ik deed het ontzettend graag, ik was een gewillige slaaf en ik vond dat werk het leukste wat er was“, zei hij maandag bij de najaarspresentatie van Talpa. “Maar ik merk nu dat ik de vrijheid ongelooflijk omarm.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen