Kylie Minogue exclusief in Shownieuws

Kylie Minoque is donderdag- avond 27 juli exclusief te zien in de vroege uitzending van Shownieuws om 19.25 uur op SBS 6. De Australische superster vertelt in een ‘openhartig en emotioneel’ interview uitgebreid over haar strijd tegen borstkanker. Ze praat over het moment dat de diagnose werd gesteld en de zware chemotherapieën.

Op 16 juli gaf Kylie Minoque het interview aan de Engelse zender Sky One. “Het interview was behoorlijk emotioneel waarbij ze regelmatig haar tranen niet kon bedwingen“, aldus een woordvoerder van SBS 6. “Quotes uit het interview verschenen de volgende dag in vele media over de hele wereld.

Ze zakte door de grond, toen de dokter in haar geboorteplaats Melbourne, Australië haar dit slechte nieuws bracht. “Op het moment dat de dokter mij vertelde dat ik kanker had, viel ik stil“, vertelt de 38-jarige zangeres. De vader en moeder van Kylie waren aanwezig op het moment dat ze het slechte nieuws hoorde. “Ik wilde weg. Ik zei tegen mijn vader, ik neem een vliegtuig. Mijn vader zei tegen me dat ik moest gaan zitten en luisteren.” Vanaf dat moment brak een hele zware periode aan voor de superster. Inmiddels gaat het al stukken beter met de zangeres. Momenteel is Kylie hard aan het werk om een nieuw album te lanceren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen