Koblenko: ‘Talpa’s Thuis stond voor lul door Winston’

Victoria Koblenko doet in een interview met Viva een boekje open over haar tijd bij John de Mol. Bij Talpa was Koblenko vorig jaar te zien is het geflopte Thuis, dat dagelijks om 18.00 uur werd uitgezonden. Vooral Winston Gerschtanowitz krijgt een veeg uit de pan. “Hij noemde Annemarie Jorritsma tijdens een gesprek Tweede Kamerlid, terwijl ze dat niet is“, aldus Victoria Koblenko, die momenteel politicologie studeert.

Toen heb ik de programmaleiding gezegd dat ze dergelijke items beter door mij konden laten doen. Nu stond niet alleen Winston voor lul, maar het hele programma.” Afgelopen week liet ook Angela Groothuizen zich in een programma op AT5 laatdunkend uit over Thuis, meldt De Telegraaf. “We zaten er met veel te veel mensen en het ging over niets. Moesten we het w

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen