RTL 4 start inschrijving The X-factor

RTL 4 begint vandaag op xfactor.nl de inschrijving voor het nieuwe programma X Factor. In deze talentenjacht strijden niet alleen solisten en zanggroepen maar ook de drie juryleden met elkaar om de winst. Iedereen van vijftien jaar en ouder kan zich solo of met een groep(je) opgeven voor de ‘grootste zoektocht naar zangtalent die ooit in Nederland is gehouden’.

De uiteindelijke winnaar gaat de studio in om een plaat op te nemen. In X Factor, dat dit najaar start bij RTL 4, wordt niet alleen bepaald welke persoon of groep het beste zingt, maar vooral wie van hen het meest beschikt over de zogenaamde X Factor. De deelnemers worden verdeeld over drie categorie

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen