Wietplantage in gebouw AVRO, KRO en NCRV

In het gebouw van de AVRO, KRO en NCRV (AKN) in Hilversum is een kleine wietplantage aangetroffen. De wietplantjes in de parkeergarage van het gebouw werden op dinsdagavond 6 juni bij toeval ontdekt door de technische dienst toen er een stroomstoring was in het gebouw van de AKN. Bij de standaard controle- ronde diezelfde ochtend waren volgens de AKN nog geen bijzonderheden geconstateerd.

De politie heeft de wietplantjes een dag later in beslag genomen. De recherche heeft de situatie bekeken, maar oordeelde dat de zaak voor hen zeer weinig prioriteit had. In overleg met de politie zijn de plantjes verwijderd. Het is niet bekend wie de eigenaar was van de kleine wietplantage in het stookhok van de garage.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen