Unit 13 in de herhaling bij de VARA

De afbeelding “http://static.tvgids.nl/upload/u/unit_klein.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.De VARA herhaalt vanaf vanavond het derde seizoen van de politieserie Unit 13, die eerder in het seizoen 1998-1999 te zien was bij de VARA. Onorthodoxe methodes worden niet geschuwd, en soms is niet meer dan een gerucht genoeg om tot actie over te gaan: De speciale recherche- eenheid Unit 13 gaat ver in haar strijd tegen de oprukkende misdaad. De serie is van 27 mei tot 5 augustus op zaterdagen om 20:05 te zien bij de VARA op Nederland 3.

De schrijvers hebben zich voor deze serie afleveringen laten inspireren door ontwikkelingen op medisch en economisch gebied in Nederland op weg naar het jaar 2000. In het derde seizoen wordt Unit 13 in het hart geraakt als één van de teamleden op mysterieuze wijze om het leven komt. Moeilijke tijdenbreken aan, ook omdat de nieuwe procureur-generaal Margot Sterk (Linda van Dyck) van plan is Unit 13 te ontbinden. Het team van hoofdinspecteur Ruard Talsma (Peter Tuinman) en Officier van Justitie Adrienne Rieding (Yvonne van den Hurk) moet dus op alle fronten strijden om overeind te blijven én de georganiseerde misdaad een fikse slag toe te brengen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen