Gordon en Gerard zijn cameramoe

Gerard Joling en Gordon trekken zich na het laatste Toppers-concert aanstaande zondag voorlopig terug uit de spotlights. De sterren van Joling en Gordon over de vloer (Talpa) zijn cameramoe. Volgens Joling is Nederland na deze concerten ook ‘Gordon en Joling-moe’. “Ik probeer hierna tot februari van de tv weg te blijven“, zegt Gordon in het AD. Joling: “Ik ben door SBS gevraagd Schaatsen met sterren te maken. Heel leuk om te doen. Maar ik merk op straat toch dat men het nu even heeft gehad met ons. En ik had het nooit van mezelf gedacht, maar ik ben ook een beetje cameramoe.

In april ontbond tv-zender Talpa het contract dat zij had met Gordon. Hierdoor is de zanger niet meer vast verbonden aan de tv-zender. “Ik vind het prettig dat ik nu meer bazen kan dienen“, vertelde Gordon onlangs aan Priv. “Maar ook dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Vanaf eind mei ben ik heerlijk een paar maanden vrij. Wat mijn contract met John de Mol betreft, er zijn over en weer teleurstellingen geweest. Dat is af en toe hard tegen hard gegaan. We hebben samen besloten er een streep door te halen. John en ik zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Wat hij waardeert is dat ik ook gewoon tegen hem tekeer kan gaan als het mij niet zint. John zal nooit onredelijk worden, hij slaat je met een aantal feiten om de oren en daar moet je het mee doen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen