Gordon en Gerard zijn cameramoe

Geplaatst op za 27 mei 2006 om 13:25Gerard Joling en Gordon trekken zich na het laatste Toppers-concert aanstaande zondag voorlopig terug uit de spotlights. De sterren van Joling en Gordon over de vloer (Talpa) zijn cameramoe. Volgens Joling is Nederland na deze concerten ook ‘Gordon en Joling-moe’. “Ik probeer hierna tot februari van de tv weg te blijven“, zegt Gordon in het AD. Joling: “Ik ben door SBS gevraagd Schaatsen met sterren te maken. Heel leuk om te doen. Maar ik merk op straat toch dat men het nu even heeft gehad met ons. En ik had het nooit van mezelf gedacht, maar ik ben ook een beetje cameramoe.

In april ontbond tv-zender Talpa het contract dat zij had met Gordon. Hierdoor is de zanger niet meer vast verbonden aan de tv-zender. “Ik vind het prettig dat ik nu meer bazen kan dienen“, vertelde Gordon onlangs aan Privé. “Maar ook dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Vanaf eind mei ben ik heerlijk een paar maanden vrij. Wat mijn contract met John de Mol betreft, er zijn over en weer teleurstellingen geweest. Dat is af en toe hard tegen hard gegaan. We hebben samen besloten er een streep door te halen. John en ik zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Wat hij waardeert is dat ik ook gewoon tegen hem tekeer kan gaan als het mij niet zint. John zal nooit onredelijk worden, hij slaat je met een aantal feiten om de oren en daar moet je het mee doen.


17 Reacties op “Gordon en Gerard zijn cameramoe”


 1. Martijnjdd

  Betekent dat Vijf tegen vijf een nieuwe presentator krijgt?

 2. Chiel

  Een seizoen is 3 keer een morgen werken… Vorige wek was de laatste en hij zei dat ie terug zou komen. maar dat is natuurlijk in maart opgenomen…

 3. KrokanteKrab

  @ Matijnjdd Winston Gerstanovic(ofzoiets) die gaat 5 tegen 5 presneteren zoals hij eerder voor Gorodon inviel toen hij ziek was

 4. 10 voor Taal

  Miesgien mot eer un spelingstsjekker op dese zite kommen!

 5. Zeg ik.

  Fijn die zien we gelukkig niet meer die k-t koppen.

 6. Guido

  er is een god

 7. Craig

  Werd tijd!

 8. Joost

  Gaat Gerard nu wel of niet Schaatsen met sterren doen?

 9. IK

  Ik kan geen genoeg van ze krijgen hoor :D ze waren super in de arena :D

 10. Jordy ||

  Ik zou het ook jammer vinden.. Maar inderdaad, over het hoogtepunt zijn ze nu wel heen. Wat komt er in de toekomst? Die eigen talkshow dus niet, Gerard doet misschien Schaatsen met Sterren, maar verder…? Ik hoop dat hij ’t gaat doen :D En Gordon brengt ’n paar nieuwe singles uit, o.a met z’n nichtje Deborah. Het is wel goed, die ingelaste pauze..

 11. tvmannetje

  Hoogtepunt? Het is tijd dat ze stoppen met ALLEEN MAAR RECLAME te maken. Dat is wat ze de afgelopen maanden hebben gedaan. Behalve nog een beetje draaien voor Over de vloer staat alles in het teken van Knorr reclames, andere deals en de Arenaa vol krijgen, de DVD verkopen, de andere DVD verkopen enz enz. Klaar ermee…!

 12. Sukkel

  Shift F7 Document bewaren, en nooit meer vervoeren.

 13. Jordy ||

  @TVmannetje: niks ALLEEN MAAR RECLAME MAKEN! Zo’n arena vol krijgen hoort bij hun beroep. Programma’s maken ook, alleen het Knor-spotje is reclame maken, maar dat hoort er toch ook bij als artiest zijnde?
  Ben je jaloers ofzo? Jij zit alle web-logs te vervuilen met je: “Tv mannetje vindt …. ” en de reclame om die waardeloze site te bezoeken. Klaar ermee…!

 14. Simon

  Gordon ging toch naar SBS, net als Gerard…

 15. René

  Wat goed de erkenning van Gerard en Gordon, dat het wel mooi is geweest voorlopig. Het zegt iets over hoe die jongens in het leven staan.

  Als meer televisiemaker zo zouden redeneren dan zou er wat meer afwisseling zijn op ’s Neerlands buis en dan zaten we niet al tig seizoenen naar dezelfde programma’s met dezelfde smoelen te kijken en ook nog in de herhaling met programma’s als Zonnetje in huis en Kees en Co en zo.

  Toppertje Gerard en Gordon geniet van je vrije tijd en de leuke nieuwe dingen die jelui gaan doen.

 16. Babs

  Alsjeblieft laat Gordon nooit meer op de buis terugkomen !!!! Ranzige vent met zijn smaakloze nepvilla. En elke zaterdag jonge marokaantjes oppikken in Hilversum. Echt, zo ranzig.

 17. René

  @Babs

  Jeetje welk één frustratie Bas?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.