Talpa wil gebruik maken van cijfer 10

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/lindajohn.JPG” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Talpa gaat woensdag aan de rechter vragen of de zender gebruik mag maken van het cijfer 10. Eerder verbood de rechter het gebruik van TIEN, Tien, TV Tien, TV=Tien, Tien=TV en Tien.tv, omdat SBS de rechten bezit van TV 10. Om te voorkomen dat de zender te maken krijgt met een dwangsom voor het overschrijden van de eerdere uitspraak, wil het bedrijf opheldering van de rechter. Dat meldt het ANP. De zaak dient woensdag om 13.30 uur.

Volgens een woordvoerder van de zender van John de Mol kan niemand het cijfer 10 claimen. “We mogen nu al overal roepen dat we graag hebben dat mensen Talpa op kanaal tien zetten. Maar we weten bijvoorbeeld niet zeker of we ook een 10 in het hoekje van het beeldscherm mogen zetten.” RTL5 en Net5 tonen aan dat een cijfer niet exclusief voor een zender weggelegd kan zijn, aldus de woordvoerder.Volgens SBS toont het cijfer 10 juist veel meer gelijkenis met TV 10 dan tien. “Er zijn twee gerechtelijke uitspraken geweest in ons voordeel. We gaan ervan uit dat de rechter woensdag de lijn van zijn voorgangers volgt“, aldus een zegsman van SBS.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen