Toppers in Concert in juni bij Talpa

Geplaatst op zo 28 mei 2006 om 12:10Talpa zendt de registratie van ‘Toppers in Concert’ in juni uit in twee delen. Op 6 en 13 juni zal het Toppers-concert van Gordon, Gerard Joling en René Froger te zien zijn bij Talpa tussen 20.30 en 21.30 uur. De drie treden vanavond voor de derde en laatste keer op in de Amsterdam Arena.


39 Reacties op “Toppers in Concert in juni bij Talpa”


 1. Jordy ||

  Ik ben benieuwd naar de ‘kijkcijfers’ van het concert :D

 2. EL-G

  heb gisteren het concert via talpa.tv gezien.

  zag er allemaal weer bling bling uit! er komisch vond ik de entree van Luv met hun bling bling rollators, alleen zingen deden en konden ze niet echt.

  veel BN-ers ook te zien die avond, zelfs een feestende Rita Verdonk

 3. MikE

  @ EL-G: Rita samen met haar man en dochter volgens mij.

  Ik vond het een super concert.

 4. Peter

  Het was wel een spetterende show, maar je ziet toch dat de stembanden geleden hebben; ook bij de Idols kwamen de tonen er niet altijd even goed uit. En Jim, tja, wanneer gaat iemand hem nu eens vertellen, dat ie beter in de supermarkt kan gaan werken?

 5. annemarie

  Nou ik heb kritisch geluisterd en vond Jim een van de besten van het hele stel.
  Het blijft moeilijk om toe te geven dat hij gewoon goed is.
  Als je toch iets wilt zeggen kraak dan Boney M en Luv af, die waren slecht!!

 6. MikE

  Boney M vond ik erg leuk om te zien. Het gaat soms niet alleen om zangtalent, maar ook om entertainment en performance.

 7. annemarie

  Het was gewoon zielig, die Boney M, moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden!!

 8. Peter

  Tja, die Boney M was helemaal een aparte … dat dat iedereen uit zijn dak ging toen hij zijn jas uitdeed … Maar Annemarie, ben het niet met je eens over Jim. René en Gerard waren de beste zangers gisteravond, Gordon had al veel problemen met zijn stem, ben benieuwd of dat vanavond nog goed komt. Had liever Jamai gezien ipv Jim ….

 9. De ONM Club

  ah, Peter is dus homo:P

 10. Martijnjdd

  @Peter: Je kan toch niet beweren dat Jim geen talent heeft. Hij acteert, zingt, danst en wordt nog steeds gevraagd voor shows, een musical en een concert. Het kan jouw smaak niet zijn, oké, maar als hij al zo’n 4 jaar meedraait, zal er toch enig talent aanwezig zijn.
  Ik vond hem gisteren ook niet sterk overigens, maar dat’tie dan maar in de supermarkt moet gaan werken, klinkt een beetje jaloers. ;)

 11. Sukkel

  Als je kritisch geluisterd hebt en je vindt Jim een van de besten, dan ben jij, diegene die tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden.

 12. MikE

  Ik heb begin had ik nog een beetje mijn twijfels over Jim maar ook Jamai. Maar die twee hebben volgens mij uitstekend hun weg gevonden in showbizz land. Ze doen het goed.

 13. Peter

  Nee, Jim heeft geen talent! Hij probeert van alles en nog wat en weet zelf niet wat hij wil (en kan). Hij is het knaapje van Joop vd Ende …. dus wie is hier de homo?

 14. Jaap

  Als je doelt op grease… dat wordt geproduceert door Albert verlinde… maar ik ben er gisteravond zelf geweest en het was echt geweldig! Helemaal de opkomst… heel spectaculair helemaal als je er zelf bij bent.

 15. Rodger

  haha die peter wil gewoon ff hard door jim in de reed geneukt worden:phaha

 16. annemarie

  Haha, dat denk ik ook Rodger!!
  Sorry Peter, maar je vraagt erom!!

 17. Tim

  @Peter wil je diep van binnen ook een ster worden? Heb je misschien meegedaan aan Idols, en ben je er meteen uitgeknikkerd? Het klinkt allemaal een beetje gefrustreerd, kerel. Was er gisterenavond ook bij, en heb een mooie avond gehad, daar gaat het om. Je moet ook geen appels met peren vergelijken, voor Nederlandse begrippen was het top, ok het is geen Coldplay, Anastacia of Shakira qua zang kwaliteit en show. Ik vond het mooi…. en daar gaat het om. Heb je Madonna wel eens horen zingen, precies boeien gewoon genieten van het leven kerel……

 18. Peter

  Goed lezen is ook een vak. De show en het orkest waren geweldig, heb ik al eerder aangegeven. Ik was er ook bij, maar ik vond de stemmen gewoon tegen vallen, that’s all.

 19. tvmannetje

  @ Peter, ik vind het altijd geweldig om mensen te zien die enthousiast zijn over het vak… zoals Barry Stevens als zei in de SoundMixshow: VOORAL DOORGAAN!

 20. Petertjuhh

  Ok .. dus je bent meteen homo als je Jim of Jamai goed vind ………..
  Ik vind ze allebei ook niet echt super .. maar je kan niet ontkennen dat ze talent hebben.
  Jim heeft nu cker weten een hele andere stem als toen bij Idols.
  Ik hou er niet echt van .. maar slecht is hij zeker niet.

 21. Maurice

  Maak je toch niet zo druk joh…

 22. Goochem

  Opvallend als hier iemand Jim van geen talent beticht er gelijk personen opstaan die ‘homo’ roepen en ‘dat hij in zijn reed geneukt wil worden’

  Rodger… knulletje… als je moeilijke woorden, zoals ‘reet’ niet kunt schrijven, gebruik dan woorden die je wel kent… wat dacht je van kont (ojee… ook een ‘t’ :S) of ster… hier zit de ‘t’ veilig aan het begin… :)

  En Peter… wat is er mis aan werken in een supermarkt?

 23. Anoniem

  Jim kan leuk zingen maar goed is anders.
  En wie wil er nou zo,n klein lulletje in zn kont?

 24. Wimke

  Ik zit naar Toppers in concert te luisteren via Radio 10 Gold
  Mijn WMP 10 doet weer :D

 25. Schrik

  Die Toppers zijn een onverklaarbaar fenomeen. Wanneer was de laatste keer dat ze een plaat hebben verkocht? Zucht.

  Maar goed, het concert zal voor Talpa begrippen vast goed bekeken worden.

 26. Rodger

  goochem ik ben niet gediend van je grote muil!!en jim & jamai fans zijn sneu man haha!

 27. ONMClub

  @ Anonymous : Jim heeft er tenminste een! Kan je van jou niet zeggen hé;)

 28. Twan

  ik ben vrijdag geweest, ik vond het echt super geweldig! :D ik was gevraagd of ik meeging. Anders was ik niet geweest maar het was echt cool!

 29. tvmannetje

  @ Twan: leuk voor je. Jullie zijn echt fans he…

  Ik heb nieuws over Rafael… want tja, de zomer is in aantocht dus ik oefen me maar in WKNiuws… haha.
  http://tvmannetje.web-log.nl/log/5939102

 30. IK

  wat een gezeik allemaal het was gewoon super punt uit ikheb genieten waarom altijd iets negatiefs zoeken…………

 31. IK

  genoten :D

 32. Iris

  Heee..
  Wat een geweldig concert was dat zeg..,!!
  Ik ga volgend jaar weer ..
  T0t dan..,,!!!

 33. Sandra

  Komt mooi uit dat ze uitzenden, want afgelopen zaterdag lukte het niet via de livestream om naar het concert te kijken. Terwijl ik was ingelogd op de Talpa site. Maar wel heel leuk dat ze uitzenden!

 34. Mariska

  Ik heb ook genoten!! Gordon vond ik slecht bij stem, Boney M was grappig omdat je die liedjes zo lekker meezingt, hetzelfde geld voor LUV, die kwamen zelf niet boven het achtergrondkoor uit… gelukkig maar zou ik zeggen.

  Ik vond het stuk met de Idols wel een van de hoogtepunten hoor. Het hele stadion zong mee met Jim’s single, toch prachtig voor zo’n 18 jarig gozer. Die disco medley was echt feest.

  En de opkomst van die gasten geweldig, we zaten precies voor Gordon met z’n poedels…fantastisch.

  Jammer dat er gelijk weer zo zielig gedaan wordt over Jim (en/of Jamai). Die jongens hebben het gewoon goed gedaan. Voor iedereen die er geweest is: Rene Froger kondigde ‘m prachtig aan! Hij is allang de Jim van Idols niet meer, hij is een allround artiest aan het worden. Tuurlijk moet je van z’n stem houden maar het is een zeer getalenteerde jongen.

 35. Mark

  En daar gaan we weer. Er staan daar 10 mensen op het podium waar bij allemaal we wat aan te merken was op de zang. Maar alleen bij Jim moet het nog even extra worden aangemerkt. Jim deed het gewoon goed. Hij wist zich prima staande te houden in het geweld en zong naar omstandigheden gewoon goed. Floortje was veel erger. We waren er zaterdag en ze zong best vals aan het begin.

 36. Joost

  Talpa komt volgend jaar met breed tv-station
  Een breed station, dat 24 uur per dag, zeven dagen per week gaat uitzenden. Talpa komt volgend jaar met een tweede televisiezender. “Natuurlijk zijn wij blij met de huidige samenwerking met Nickelodeon, maar we willen daarnaast een kanaal helemaal voor ons alleen”, aldus Ronald Goes, verantwoordelijk voor de tv-programmering van Talpa in De Telegraaf. “Op dit moment praten we daarover met kabelaars en programmaraden en ik heb het idee dat het gaat lukken.”

  Goes blikte bovendien terug op de eerste maanden van de huidige zender. “We hebben bij de start gezegd dat het onze ambitie is om een marktaandeel van 10 procent te halen in de doelgroep 20-49 jaar. Talpa zit nu op 8 procent. Voor een beginnende zender is dat prima.” Ook voor het komende televisieseizoen ziet Goes mogelijkheden. “In het komende seizoen zullen we de successen uit het voor- en najaar combineren, aangevuld met nieuwe programma´s. Vooralsnog maak ik me geen zorgen. Als ik de kans kreeg om het over te doen, zou ik precies hetzelfde doen.”

 37. Jan

  Ik ben zondagavond 28 mei bij de toppers geweest.
  het show effect was grandioos.
  De zangkwaliteiten waren van Rene en gerard super,maar gordon was erg hees jammer.
  Luv was een aanfluiting ze zongen vals.
  Boney M was gewoon een tijddoener echt weg met die man.
  Jim deed het goed en ellen en floortje zongen redelijk.
  Voor mij was toppers prima dus volgend jaar weer.

 38. Sebastiaan

  Rodger, als je dan al wat schrijft, schrijf het dan goed.
  Reed met een d!! Hahahahaha…. Sukkel.

 39. René

  @Sebastiaan
  Blijkbaar weet jij hoe het voelt(d)
  Hahahaha LOL

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.