3,5 miljoen kijkers voor Nederland – Kameroen

De kijkcijfers van zaterdag 27 mei 2006 (SKO)

Ruud van NistelrooyNederland – Kameroen (SBS6, 20:24) – Het Nederlands elftal is de oefensessie op weg naar het WK voetbal in Duitsland begonnen met een 1-0 zege op Kameroen. Ruud van Nistelrooij scoorde zaterdagavond halverwege de eerste helft de winnende treffer. Vooral in de beginfase kreeg Oranje volop mogelijkheden om Kameroen in de Rotterdamse Kuip op flinke achterstand te zetten.De wedstrijd werd door 3.540.000 kijkers (madl: 49.1%) bekeken.

Nagenoeg alle teams die meedoen aan het WK Voetbal 2006 zijn inmiddels bij elkaar en begonnen aan een intensief trainingskamp. De Nederlandse Leo Beenhakker heeft als bondscoach van Trinidad & Tobago diverse oefenwedstrijden gepland om zijn team klaar te stomen voor het

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen