1,2 miljoen kijkers voor Achmea Kennisquiz

De kijkcijfers van zondag 28 mei 2006 (SKO)

Achmea Kennisquiz (RTL4, 20:01) Chazia Mourali presenteerde gisterenavond de finale van de Achmea Kennisquiz op RTL 4. Het enige meisje tussen de twaalf beste brugklassers van hun provincie bleek in een zinderende finale de beste van allemaal. De 13-jarige Wievineke Apers uit Aardenburg in Zeeland mag zich de beste Havo- VWO-brugklasser van 2006 noemen en won een studiebeurs van maximaal 250.000 euro.

Aan het begin van de finale reageerde Chazia op de ontstane commotie, nadat de jury de uitslag van de finale voor de provincies Friesland en Flevoland moest herzien. Hierdoor konden Obe en Marco namens Friesland en Flevoland t

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen