Temptation Island krijgt vervolg

Geplaatst op ma 29 mei 2006 om 15:11Veronica komt in het najaar met een nieuw seizoen van Temptation Island. Kandidaten kunnen zich nu al opgeven via Veronicatv.nl. Het verleidingsprogramma is niet meer weg te denken uit de programmering van Veronica, aldus Alphons Martens, programmaleider van Veronica. Martens: “Ik voel geen druk om het succes van de afgelopen edities vol te houden. Ik kijk vol vertrouwen uit naar het zesde seizoen.” Veronica zendt vanaf juni van maandag tot en met donderdag de voorgaande seizoenen van Temptation Island uit.


9 Reacties op “Temptation Island krijgt vervolg”


 1. Jorzz

  Slim van Veronica. TI scoorde dit seizoen ongelofelijk hoog!

 2. Maurice

  Hahah dit is zo een leuk programma, mooi dat het weer een vervolg krijgt en waarom ook niet? Voor de kijkcijfers hoeven ze zeker niet te stoppen…

 3. Dayslover

  Wel grappig dat in Amerika het programma al lang gestopt is en dat Nederland de meeste versies ervan heeft

 4. Overkill

  Overkill
  zie ER

 5. Martijnjdd

  @Dayslover: Met Big Brother is het juist andersom. Daar heeft bijvoorbeeld Engeland ons ruim ingehaald met het inmiddels 6e seizoen, terwijl ze later gestart zijn. Soms heeft een idee in het land van herkomst minder succes dan in de rest van de wereld.

  TI is i.i.g. niet mijn ding.

 6. 104 Dalmatiers

  Goed nieuws, derhalve. Maar hopelijk wel met mooie dames, i.p.v. die boerderijdieren van deze keer.

 7. Jordy de Mol

  Ranzig maar sensationeel programma waar ik tot noch toe ieder jaar weer even tegen mezelf moest blijven zeggen dat de stellen in realiteit ook echt een relatie hebben en niet beiden in de erotische business werken of de camerageilheid na Big Brother nog niet over is…

 8. hoihoi

  komt er ook weer een nieuwe serie van Paradise Hotel op Veronica?

 9. FLo

  Zouden ze het nou echt gedaan hebben Jes en die Vlaamse puntzak met gellok?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.