‘Joling & Gordon het beste van Talpa’

De afbeelding “http://www.talpa.tv/upload/76906_610_1125480305814-Joling-&-Gordon-022.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Joling en Gordon over de vloer is volgens de tv-kijkers het beste programma dat door Talpa wordt uitgezonden. Dat blijkt uit een onderzoek van De Telegraaf onder enkele duizenden van haar lezers. Het programma met Gordon en Gerard Joling staat op de eerste positie in de topvijf van ‘het beste van Talpa’. Op nummer twee staat de komedieserie Gooische Vrouwen met Linda de Mol. De lezers betitelden Big Brother als het slechtste programma van Talpa. Joling en Gordon volgen op nummer twee in de topvijf van slechtste Talpa-programma’s.

Uit de enquête, die in opdracht van De Telegraaf werd gehouden door Bureau Consumenten Onderzoek, blijkt verder dat tien procent van de mensen vindt dat Talpa een verrijking is gebleken voor de televisiewereld. 87 procent is het daar niet mee eens. De woorden ‘plat’, ‘ordinair’ en ‘ranzig’ vallen veelvuldig, voornamelijk in verband met de heren Gordon en Joling, aldus Telegraaf. Veel waardering oogst Talpa echter met Nederlandse producties als Gooische Vrouwen, Lotte en Boks.

‘Het beste van Talpa’: 1) Joling & Gordon over de vloer 2) Gooische Vrouwen
3) Expeditie Robinson 4) Barend & Van Dorp 5) De wedstrijden

‘Het slechtste van Talpa’: 1) Big Brother 2) Joling & Gordon over de vloer
3)
De wedstrijden 4) NSE 5) Barend & Van Dorp

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen