IP gaat verder onder naam RTL Nederland Sales

De sales activiteiten van RTL Nederland worden vanaf 1 juli 2006 niet langer uitgevoerd door IP, de reclameverkoopmaat- schappij van RTL Nederland, maar door het nieuwe RTL Nederland Sales. Sinds de verhuizing van de ruim honderd IP-medewerkers van Amstelveen naar het Mediapark in Hilversum in oktober 2004, zijn alle bedrijfsonderdelen van RTL onder een dak gebundeld.

Nu ook de tenaamstelling van beide bedrijven op elkaar wordt aangepast, is de integratie voltooid. Commercieel directeur Frank Eijken: “Ondanks dat ik met pijn in mijn hart afscheid moet nemen van de naam waarmee ik zeventien jaar geleden als oprichter gestart ben, weet ik dat we met RTL Nederland een naam hebben die beter past bij onze strategie naar zowel onze adverteerders als kijkers de komende jaren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen